1. Ventilatorkachel
  2. SensaHome 2000D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat

SensaHome 2000D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat

4.5/5

Deze SensaHome 2000D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze SensaHome 2000D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat zijn 33.40 cm breedte, 50.40 cm hoogte en 42.60 cm lengte. 

Specificaties SensaHome 2000D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de SensaHome 2000D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat

De SensaHome 2000D Elektrische Kachel Keramische Verwarming is een absolute must-have voor de koude wintermaanden. Dit nieuwe energiezuinige model is speciaal ontworpen om je portemonnee te sparen zonder in te leveren op verwarmingsprestaties. Met zijn keramische verwarmingstechnologie zorgt deze kachel voor een snelle en gelijkmatige verspreiding van warme lucht in elke hoek van de kamer. Of je nu wilt genieten van een gezellige avond in de woonkamer, werken in je kantoor aan huis of ontspannen in de slaapkamer, deze elektrische kachel zal je warm houden. De SensaHome 2000D Elektrische Kachel is voorzien van een handige thermostaat, waarmee je de gewenste temperatuur eenvoudig kunt instellen en behouden. Het heeft ook een ventilatorfunctie, waardoor het niet alleen een verwarming, maar ook een verkoeling kan bieden tijdens warmere dagen. Bovendien is deze kachel voorzien van een oververhittingsbeveiliging en een omvalbeveiliging, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van de warmte zonder je zorgen te maken over mogelijke ongelukken. Met zijn stijlvolle en compacte design past deze elektrische kachel perfect in elk interieur. Het is gemakkelijk te verplaatsen dankzij de handige handgreep en het lichte gewicht. Daarnaast is het geluidloos, zodat je ongestoord kunt genieten van een warme omgeving. De SensaHome 2000D Elektrische Kachel.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de SensaHome 2000D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat

De SensaHome 2000D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze SensaHome 2000D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat wel of niet geschikt.

De SensaHome 2000D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De SensaHome 2000D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze SensaHome 2000D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De SensaHome 2000D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De SensaHome 2000D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat is 33.40 cm breed, 50.40 cm hoog en 42.60 cm lang.

De plaatsing van de SensaHome 2000D Elektrische Kachel Keramische Verwarming Energiezuinige Heater Ventilatorkachel met Thermostaat is: Vrijstaand.

Vergelijk met andere kachels