1. Elektrische kachel
  2. Nince Elektrische Kachel Ventilatorkachel Straalkachel met 2 StandenLed Indicatie Roterend

Nince Elektrische Kachel Ventilatorkachel Straalkachel met 2 StandenLed Indicatie Roterend

4.5/5

Deze Nince Elektrische Kachel Ventilatorkachel Straalkachel met 2 StandenLed Indicatie Roterend is geschikt voor een ruimte tot 0 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Nince Elektrische Kachel Ventilatorkachel Straalkachel met 2 StandenLed Indicatie Roterend zijn 0 cm breedte, 0 cm hoogte en 0 cm lengte. 

Specificaties Nince Elektrische Kachel Ventilatorkachel Straalkachel met 2 StandenLed Indicatie Roterend

Type heaterStraalkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

Kleur0
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Nince Elektrische Kachel Ventilatorkachel Straalkachel met 2 StandenLed Indicatie Roterend

De Nince Elektrische Kachel Ventilatorkachel Straalkachel is de perfecte oplossing om te besparen op je gasrekening en tegelijkertijd je ruimtes snel en efficiënt te verwarmen. Met zijn multifunctionele ontwerp biedt deze kachel verschillende mogelijkheden om aan al je behoeften te voldoen. Of je nu een kantoor, slaapkamer, badkamer of woonkamer wilt verwarmen, deze kachel is ideaal geschikt voor elke ruimte. Deze straalkachel is niet alleen lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen, maar heeft ook 2 warmteniveau's om de temperatuur naar wens in te stellen. Daarnaast kan de kachel 70 graden roteren, waardoor de warmte gelijkmatig door de ruimte wordt verdeeld. En het beste van alles is dat deze kachel een zeer laag geluidsniveau heeft van slechts 37,5 DB, waardoor je kunt genieten van een aangename en rustige verwarmingservaring. Met de Nince Elektrische Kachel Ventilatorkachel Straalkachel hoef je je geen zorgen te maken over hoge gasrekeningen of oncomfortabele koude ruimtes. Deze kachel combineert functionaliteit met gebruiksgemak en biedt je de perfecte oplossing voor het verwarmen van elke ruimte in je huis. Dus waar wacht je nog op? Verwen jezelf met deze geweldige kachel en geniet van een warme en gezellige omgeving, terwijl je tegelijkertijd geld bespaart op je energierekening.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Nince Elektrische Kachel Ventilatorkachel Straalkachel met 2 StandenLed Indicatie Roterend

De Nince Elektrische Kachel Ventilatorkachel Straalkachel met 2 StandenLed Indicatie Roterend is geschikt voor ruimtes tot 0 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Nince Elektrische Kachel Ventilatorkachel Straalkachel met 2 StandenLed Indicatie Roterend wel of niet geschikt.

De Nince Elektrische Kachel Ventilatorkachel Straalkachel met 2 StandenLed Indicatie Roterend beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Nince Elektrische Kachel Ventilatorkachel Straalkachel met 2 StandenLed Indicatie Roterend is een Straalkachel. Het vermogen van deze Nince Elektrische Kachel Ventilatorkachel Straalkachel met 2 StandenLed Indicatie Roterend is 500 tot 1000 watt.

De Nince Elektrische Kachel Ventilatorkachel Straalkachel met 2 StandenLed Indicatie Roterend heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Nince Elektrische Kachel Ventilatorkachel Straalkachel met 2 StandenLed Indicatie Roterend is 0 cm breed, 0 cm hoog en 0 cm lang.

De plaatsing van de Nince Elektrische Kachel Ventilatorkachel Straalkachel met 2 StandenLed Indicatie Roterend is: Vrijstaand.