1. Ventilatorkachel
  2. Luchtverwarmer Heater- 3 StandenWarme en Koude lucht Infrarood Energiebesparing Elektrische Ventilatorkachel

Luchtverwarmer Heater- 3 StandenWarme en Koude lucht Infrarood Energiebesparing Elektrische Ventilatorkachel

4.5/5

Deze Luchtverwarmer Heater- 3 StandenWarme en Koude lucht Infrarood Energiebesparing Elektrische Ventilatorkachel is geschikt voor een ruimte tot 19 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Luchtverwarmer Heater- 3 StandenWarme en Koude lucht Infrarood Energiebesparing Elektrische Ventilatorkachel zijn 12 cm breedte, 26 cm hoogte en 25 cm lengte. 

Specificaties Luchtverwarmer Heater- 3 StandenWarme en Koude lucht Infrarood Energiebesparing Elektrische Ventilatorkachel

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen2000 W

 

Kleurwit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Luchtverwarmer Heater- 3 StandenWarme en Koude lucht Infrarood Energiebesparing Elektrische Ventilatorkachel

De Luchtverwarmer Heater- 3 StandenWarme en Koude lucht Infrarood Energiebesparing Elektrische Ventilatorkachel is de perfecte oplossing om snel en eenvoudig elke ruimte te verwarmen. Met zijn compacte formaat neemt hij weinig ruimte in beslag en past hij gemakkelijk in elke kamer. Of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer of kantoor, deze ventilatorkachel zorgt voor een aangename temperatuur binnen enkele minuten. Wat deze luchtverwarmer echt uniek maakt, is dat hij niet alleen warme lucht kan produceren, maar ook koude lucht tijdens de zomermaanden. Met de 3 verschillende standen kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen. Wil je de kamer snel opwarmen? Schakel dan de hoogste stand in voor krachtige warmte. Heb je behoefte aan een subtiele verwarming? Kies dan voor de lagere standen. En tijdens de warme zomerdagen kun je genieten van de verkoelende luchtstroom die deze ventilatorkachel produceert. Naast het bieden van warmte en verkoeling, is deze elektrische ventilatorkachel ook energiebesparend. Dankzij de infraroodtechnologie wordt de warmte gelijkmatig verspreid, waardoor er geen energie verloren gaat. Dit betekent dat je kunt genieten van een aangename temperatuur zonder je zorgen te hoeven maken over hoge energierekeningen. Bovendien is deze luchtverwarmer gemakkelijk te bedienen met de bijgeleverde af.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Luchtverwarmer Heater- 3 StandenWarme en Koude lucht Infrarood Energiebesparing Elektrische Ventilatorkachel

De Luchtverwarmer Heater- 3 StandenWarme en Koude lucht Infrarood Energiebesparing Elektrische Ventilatorkachel is geschikt voor ruimtes tot 19 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Luchtverwarmer Heater- 3 StandenWarme en Koude lucht Infrarood Energiebesparing Elektrische Ventilatorkachel wel of niet geschikt.

De Luchtverwarmer Heater- 3 StandenWarme en Koude lucht Infrarood Energiebesparing Elektrische Ventilatorkachel beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Luchtverwarmer Heater- 3 StandenWarme en Koude lucht Infrarood Energiebesparing Elektrische Ventilatorkachel is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Luchtverwarmer Heater- 3 StandenWarme en Koude lucht Infrarood Energiebesparing Elektrische Ventilatorkachel is 2000 W.

De Luchtverwarmer Heater- 3 StandenWarme en Koude lucht Infrarood Energiebesparing Elektrische Ventilatorkachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Luchtverwarmer Heater- 3 StandenWarme en Koude lucht Infrarood Energiebesparing Elektrische Ventilatorkachel is 12 cm breed, 26 cm hoog en 25 cm lang.

De plaatsing van de Luchtverwarmer Heater- 3 StandenWarme en Koude lucht Infrarood Energiebesparing Elektrische Ventilatorkachel is: Vrijstaand.