1. Ventilatorkachel
  2. Klarstein Castillo Straalkachel Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel Ventilatorkachel Met 1000 Of- Halogeenverlichting

Klarstein Castillo Straalkachel Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel Ventilatorkachel Met 1000 Of- Halogeenverlichting

4.5/5

Deze Klarstein Castillo Straalkachel Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel Ventilatorkachel Met 1000 Of- Halogeenverlichting is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Klarstein Castillo Straalkachel Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel Ventilatorkachel Met 1000 Of- Halogeenverlichting zijn 57 cm breedte, 63.50 cm hoogte en 26.50 cm lengte. 

Specificaties Klarstein Castillo Straalkachel Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel Ventilatorkachel Met 1000 Of- Halogeenverlichting

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurZwart
Plaatsing

Omschrijving van de Klarstein Castillo Straalkachel Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel Ventilatorkachel Met 1000 Of- Halogeenverlichting

Met de Klarstein Castillo straalkachel haal je een stukje warmte en gezelligheid in huis. Deze elektrische haard zorgt niet alleen voor een aangename warmte, maar ook voor een sfeervolle ambiance. Dankzij de halogeenverlichting worden realistische vlammenillusies gecreëerd, waardoor het lijkt alsof er daadwerkelijk een knisperend haardvuur brandt. Deze elektrische haard is niet alleen een bron van warmte, maar ook een echte eyecatcher in je interieur. Met zijn elegante design en zachte verlichting voegt de Klarstein Castillo een vleugje luxe toe aan elke ruimte. Of je nu de woonkamer wilt verwarmen of een romantische sfeer wilt creëren in de slaapkamer, deze haard is de perfecte keuze. Daarnaast beschikt de Klarstein Castillo over een ventilatorkachel, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verspreid. Hierdoor geniet je niet alleen van een gezellige sfeer, maar ook van een aangename temperatuur. Met de keuze tussen twee warmtestanden, 1000 of 2000 watt, kun je de haard eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en de grootte van de ruimte. Kortom, met de Klarstein Castillo haal je niet alleen warmte en sfeer, maar ook comfort en stijl in huis.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Klarstein Castillo Straalkachel Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel Ventilatorkachel Met 1000 Of- Halogeenverlichting

De Klarstein Castillo Straalkachel Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel Ventilatorkachel Met 1000 Of- Halogeenverlichting is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Klarstein Castillo Straalkachel Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel Ventilatorkachel Met 1000 Of- Halogeenverlichting wel of niet geschikt.

De Klarstein Castillo Straalkachel Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel Ventilatorkachel Met 1000 Of- Halogeenverlichting beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Klarstein Castillo Straalkachel Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel Ventilatorkachel Met 1000 Of- Halogeenverlichting is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Klarstein Castillo Straalkachel Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel Ventilatorkachel Met 1000 Of- Halogeenverlichting is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Klarstein Castillo Straalkachel Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel Ventilatorkachel Met 1000 Of- Halogeenverlichting heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Klarstein Castillo Straalkachel Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel Ventilatorkachel Met 1000 Of- Halogeenverlichting is 57 cm breed, 63.50 cm hoog en 26.50 cm lang.

De plaatsing van de Klarstein Castillo Straalkachel Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel Ventilatorkachel Met 1000 Of- Halogeenverlichting is: .