1. Gaskachel
  2. Mr Heater Draagbare Gaskachel MH9BDF tot 26m² Kachel Camping

Mr Heater Draagbare Gaskachel MH9BDF tot 26m² Kachel Camping

4.5/5

Deze Mr Heater Draagbare Gaskachel MH9BDF tot 26m² Kachel Camping is geschikt voor een ruimte tot 26 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Mr Heater Draagbare Gaskachel MH9BDF tot 26m² Kachel Camping zijn 23 cm breedte, 36.50 cm hoogte en 36.50 cm lengte. 

Specificaties Mr Heater Draagbare Gaskachel MH9BDF tot 26m² Kachel Camping

Type heaterGaskachel
Vermogen2000 tot 2500 watt

 

KleurRood | Zwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Mr Heater Draagbare Gaskachel MH9BDF tot 26m² Kachel Camping

De Mr Heater Draagbare Gaskachel MH9BDF is een essentieel item om altijd bij je te hebben. Deze draagbare gaskachel is perfect voor gebruik in kleine recreatieverblijven, zoals tenten en vishutten, en kan zelfs dienen als terrasverwarming op veranda's en terrassen. Bovendien is de kachel ook geschikt voor gebruik in werkplaatsen en garages. Met een vermogen van 2400W en de mogelijkheid om te werken op gaspatronen, biedt deze gasverwarming van Mr Heater de krachtige warmte die je nodig hebt. Je kunt tot wel 45 uur genieten van warmte op de lage stand en tot wel 225 uur op de hoge stand met een vol gaspatroon. Daarnaast kan deze gasstraler ruimtes tot 26 vierkante meter verwarmen, zodat je altijd comfortabel kunt genieten, waar je ook bent. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat er altijd voldoende verse luchttoevoer is wanneer je deze gaskachel binnenshuis gebruikt met propaan of een mengsel van butaan/propaan. Dankzij het handige handvat aan de bovenzijde en het lichte gewicht van 5 kilogram kun je deze gaskachel gemakkelijk overal mee naartoe nemen en veilig verplaatsen tijdens het gebruik. De ingebouwde omvalbeveiliging en het handige indicatielampje zorgen voor extra gemoedsrust en veiligheid. Kies voor de Mr Heater Draagbare Gaskachel MH9BDF en geniet overal en altijd van de warmte die je nodig hebt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Mr Heater Draagbare Gaskachel MH9BDF tot 26m² Kachel Camping

De Mr Heater Draagbare Gaskachel MH9BDF tot 26m² Kachel Camping is geschikt voor ruimtes tot 26 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Mr Heater Draagbare Gaskachel MH9BDF tot 26m² Kachel Camping wel of niet geschikt.

De Mr Heater Draagbare Gaskachel MH9BDF tot 26m² Kachel Camping beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Mr Heater Draagbare Gaskachel MH9BDF tot 26m² Kachel Camping is een Gaskachel. Het vermogen van deze Mr Heater Draagbare Gaskachel MH9BDF tot 26m² Kachel Camping is 2000 tot 2500 watt.

De Mr Heater Draagbare Gaskachel MH9BDF tot 26m² Kachel Camping heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Mr Heater Draagbare Gaskachel MH9BDF tot 26m² Kachel Camping is 23 cm breed, 36.50 cm hoog en 36.50 cm lang.

De plaatsing van de Mr Heater Draagbare Gaskachel MH9BDF tot 26m² Kachel Camping is: Vrijstaand.