1. Convectorkachel
  2. Höffmayr spiegel infrarood verwarming- slim infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel 120×60

Höffmayr spiegel infrarood verwarming- slim infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel 120x60

4.5/5

Deze Höffmayr spiegel infrarood verwarming- slim infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel 120x60 is geschikt voor een ruimte tot 10 m². Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Höffmayr spiegel infrarood verwarming- slim infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel 120x60 zijn 120 cm breedte, 60 cm hoogte en 6 cm lengte. 

Specificaties Höffmayr spiegel infrarood verwarming- slim infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel 120x60

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

Kleurspiegel
PlaatsingVrijstaand, Plafondmontage

Omschrijving van de Höffmayr spiegel infrarood verwarming- slim infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel 120x60

De Höffmayr spiegel infrarood verwarming is een innovatief en stijlvol verwarmingspaneel dat niet alleen warmte biedt, maar ook een prachtige toevoeging vormt aan je interieur. Met zijn afmetingen van 120x60 cm past dit paneel perfect boven een dressoir, in de hal of zelfs in de badkamer. Wat dit verwarmingspaneel echt uniek maakt, is de ingebouwde wifi-functie. Hierdoor kun je de verwarming eenvoudig bedienen met je smartphone of tablet, waar je ook bent. Stel de gewenste temperatuur in en geniet van een warme en comfortabele omgeving zodra je thuiskomt. Daarnaast biedt dit slimme paneel ook de mogelijkheid om meerdere verwarmingspanelen te koppelen, zodat je verschillende kamers afzonderlijk kunt verwarmen en energie kunt besparen. Naast zijn functionaliteit heeft de Höffmayr spiegel infrarood verwarming nog een extra voordeel. Door het gebruik van infraroodtechnologie wordt de warmte gelijkmatig verdeeld, zonder de lucht te verplaatsen. Dit zorgt voor een gezonde en aangename warmte, waarbij stof en allergenen minimaal worden verspreid. Bovendien is dit verwarmingspaneel energiezuinig, waardoor je niet alleen geniet van een comfortabele warmte, maar ook je energierekening verlaagt. Met de Höffmayr spiegel infrarood verwarming haal je niet alleen een praktisch verwarmingspaneel in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Geniet van de voord.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Höffmayr spiegel infrarood verwarming- slim infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel 120x60

De Höffmayr spiegel infrarood verwarming- slim infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel 120x60 is geschikt voor ruimtes tot 10 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Höffmayr spiegel infrarood verwarming- slim infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel 120x60 wel of niet geschikt.

De Höffmayr spiegel infrarood verwarming- slim infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel 120x60 beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Höffmayr spiegel infrarood verwarming- slim infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel 120x60 is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Höffmayr spiegel infrarood verwarming- slim infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel 120x60 is 500 tot 1000 watt.

De Höffmayr spiegel infrarood verwarming- slim infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel 120x60 heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Höffmayr spiegel infrarood verwarming- slim infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel 120x60 is 120 cm breed, 60 cm hoog en 6 cm lang.

De plaatsing van de Höffmayr spiegel infrarood verwarming- slim infrarood verwarmingspaneel met wifi infrarood paneel 120x60 is: Vrijstaand, Plafondmontage.

Vergelijk met andere kachels