1. Elektrische kachel
  2. Adler AD 7726 ThermoventilatorEasy Heater met LED-display

Adler AD 7726 ThermoventilatorEasy Heater met LED-display

4.5/5

Deze Adler AD 7726 ThermoventilatorEasy Heater met LED-display is geschikt voor een ruimte tot 0 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Adler AD 7726 ThermoventilatorEasy Heater met LED-display zijn 0 cm breedte, 0 cm hoogte en 0 cm lengte. 

Specificaties Adler AD 7726 ThermoventilatorEasy Heater met LED-display

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingWandcontactdoos

Omschrijving van de Adler AD 7726 ThermoventilatorEasy Heater met LED-display

De Adler AD 7726 ThermoventilatorEasy Heater met LED-display is een krachtige luchtverhitter die perfect geschikt is voor het verwarmen van kamers tot 32 m2. Ondanks zijn compacte formaat, levert deze verhitter een indrukwekkend vermogen van 1500 W, waardoor hij snel en efficiënt de gewenste temperatuur kan bereiken. Wat deze luchtverhitter extra handig maakt, is het feit dat hij geen externe kabels heeft en gemakkelijk opgeborgen kan worden, bijvoorbeeld in een lade. Dit maakt hem ideaal voor situaties waarin u een tijdelijke verwarmingsoplossing nodig heeft, zoals een verwarmingsstoring of een te koude ruimte. Met het programmeerapparaat kunt u de werkingsduur van de verhitter instellen, variërend van 1 tot 12 uur, en de gewenste temperatuur kiezen tussen 15 en 35°C. Zo kunt u de verhitter perfect afstemmen op uw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Het witte digitale LED-display is gemakkelijk af te lezen, waardoor u altijd de huidige instellingen in één oogopslag kunt zien. Kortom, de Adler AD 7726 ThermoventilatorEasy Heater met LED-display is de ideale keuze om uw ruimte snel en efficiënt te verwarmen, met het gemak van een compact en draagbaar ontwerp.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Adler AD 7726 ThermoventilatorEasy Heater met LED-display

De Adler AD 7726 ThermoventilatorEasy Heater met LED-display is geschikt voor ruimtes tot 0 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Adler AD 7726 ThermoventilatorEasy Heater met LED-display wel of niet geschikt.

De Adler AD 7726 ThermoventilatorEasy Heater met LED-display beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Adler AD 7726 ThermoventilatorEasy Heater met LED-display is een Keramische kachel. Het vermogen van deze Adler AD 7726 ThermoventilatorEasy Heater met LED-display is 1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt.

De Adler AD 7726 ThermoventilatorEasy Heater met LED-display heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Nee.

De Adler AD 7726 ThermoventilatorEasy Heater met LED-display is 0 cm breed, 0 cm hoog en 0 cm lang.

De plaatsing van de Adler AD 7726 ThermoventilatorEasy Heater met LED-display is: Wandcontactdoos.