1. Ventilatorkachel
  2. Klarstein Meran Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect Haard Met 2 Warmtestanden Vrijstaand

Klarstein Meran Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect Haard Met 2 Warmtestanden Vrijstaand

4.5/5

Deze Klarstein Meran Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect Haard Met 2 Warmtestanden Vrijstaand is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Klarstein Meran Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect Haard Met 2 Warmtestanden Vrijstaand zijn 39 cm breedte, 55 cm hoogte en 26 cm lengte. 

Specificaties Klarstein Meran Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect Haard Met 2 Warmtestanden Vrijstaand

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt

 

KleurZwart
Plaatsing

Omschrijving van de Klarstein Meran Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect Haard Met 2 Warmtestanden Vrijstaand

Met de Klarstein Meran Sfeerhaard haal je een stukje gezelligheid in huis. Deze elektrische haard creëert realistische vlammenillusies die elke ruimte transformeren. Het zachte licht bootst op bedrieglijk echte wijze vlammen en smeulende houtblokken na, waardoor er direct een warme en romantische sfeer ontstaat. Wat deze haard extra bijzonder maakt, is dat de vlammen volledig onafhankelijk van de geïntegreerde verwarming kunnen worden bediend. De Klarstein Meran is uitgerust met een regelbare verwarming die over 2 standen beschikt. Zo kun je naar wens genieten van aangename warmte. De temperatuur kan eenvoudig worden geregeld met behulp van de traploze thermostaat met draaiknop. Daarnaast is het bedienen van deze elektrische haard een fluitje van een cent. De schakelaars zijn namelijk discreet verborgen achter de kacheldeur, waardoor het apparaat een strak en minimalistisch uiterlijk behoudt. Het unieke design van de Meran haard, geïnspireerd op gietijzeren stijl, in combinatie met het grote kijkvenster, zorgt ervoor dat deze haard in elke ruimte voor een gezellige en warme sfeer zorgt.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Klarstein Meran Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect Haard Met 2 Warmtestanden Vrijstaand

De Klarstein Meran Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect Haard Met 2 Warmtestanden Vrijstaand is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Klarstein Meran Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect Haard Met 2 Warmtestanden Vrijstaand wel of niet geschikt.

De Klarstein Meran Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect Haard Met 2 Warmtestanden Vrijstaand beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Klarstein Meran Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect Haard Met 2 Warmtestanden Vrijstaand is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Klarstein Meran Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect Haard Met 2 Warmtestanden Vrijstaand is 1500 tot 2000 watt.

De Klarstein Meran Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect Haard Met 2 Warmtestanden Vrijstaand heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Klarstein Meran Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect Haard Met 2 Warmtestanden Vrijstaand is 39 cm breed, 55 cm hoog en 26 cm lang.

De plaatsing van de Klarstein Meran Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect Haard Met 2 Warmtestanden Vrijstaand is: .