1. Elektrische kachel
  2. keramische stopcontact- mini verwarming-500W-Geschikt voor ruimte tot 20 m²-Timerfunctie-wit

keramische stopcontact- mini verwarming-500W-Geschikt voor ruimte tot 20 m²-Timerfunctie-wit

4.5/5

Deze keramische stopcontact- mini verwarming-500W-Geschikt voor ruimte tot 20 m²-Timerfunctie-wit is geschikt voor een ruimte tot 20 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze keramische stopcontact- mini verwarming-500W-Geschikt voor ruimte tot 20 m²-Timerfunctie-wit zijn breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties keramische stopcontact- mini verwarming-500W-Geschikt voor ruimte tot 20 m²-Timerfunctie-wit

Type heaterKeramische kachel
Vermogen0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt

 

Kleurwit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de keramische stopcontact- mini verwarming-500W-Geschikt voor ruimte tot 20 m²-Timerfunctie-wit

Met onze keramische stopcontactverwarmer kunt u nu genieten van een aangename warmte in elke ruimte tot 20 m². Deze mini-verwarmer is speciaal ontworpen om compact en draagbaar te zijn, zodat u hem gemakkelijk kunt verplaatsen naar waar u hem het meest nodig heeft. Of het nu in uw slaapkamer, kantoor of zelfs op de camping is, onze verwarmer zorgt ervoor dat u altijd comfortabel blijft, ongeacht de buitentemperatuur. Met een vermogen van 500W heeft deze verwarmer een indrukwekkende verwarmingscapaciteit en verspreidt hij snel en gelijkmatig warme lucht in de ruimte. De keramische technologie zorgt ervoor dat de verwarmer efficiënt werkt en energie bespaart, terwijl hij ook veilig blijft om aan te raken. U hoeft zich geen zorgen te maken over oververhitting, want de verwarmer is uitgerust met een timerfunctie die automatisch uitschakelt na een bepaalde periode. Naast zijn krachtige prestaties, heeft onze verwarmer ook een stijlvol en modern ontwerp in het wit, dat moeiteloos in elk interieur past. Met zijn compacte formaat neemt hij minimale ruimte in beslag en kan hij zelfs in de kleinste hoekjes worden geplaatst. Dus waar u ook bent, u kunt altijd genieten van de warmte en comfort die onze keramische stopcontactverwarmer biedt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de keramische stopcontact- mini verwarming-500W-Geschikt voor ruimte tot 20 m²-Timerfunctie-wit

De keramische stopcontact- mini verwarming-500W-Geschikt voor ruimte tot 20 m²-Timerfunctie-wit is geschikt voor ruimtes tot 20 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze keramische stopcontact- mini verwarming-500W-Geschikt voor ruimte tot 20 m²-Timerfunctie-wit wel of niet geschikt.

De keramische stopcontact- mini verwarming-500W-Geschikt voor ruimte tot 20 m²-Timerfunctie-wit beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De keramische stopcontact- mini verwarming-500W-Geschikt voor ruimte tot 20 m²-Timerfunctie-wit is een Keramische kachel. Het vermogen van deze keramische stopcontact- mini verwarming-500W-Geschikt voor ruimte tot 20 m²-Timerfunctie-wit is 0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt.

De keramische stopcontact- mini verwarming-500W-Geschikt voor ruimte tot 20 m²-Timerfunctie-wit heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De keramische stopcontact- mini verwarming-500W-Geschikt voor ruimte tot 20 m²-Timerfunctie-wit is breed, hoog en lang.

De plaatsing van de keramische stopcontact- mini verwarming-500W-Geschikt voor ruimte tot 20 m²-Timerfunctie-wit is: Vrijstaand.