1. Ventilatorkachel
  2. Mini elektrische kachel Elektrische verwarming Led lichtje Ventilator kachel

Mini elektrische kachel Elektrische verwarming Led lichtje Ventilator kachel

4.5/5

Deze Mini elektrische kachel Elektrische verwarming Led lichtje Ventilator kachel is geschikt voor een ruimte tot 15 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Mini elektrische kachel Elektrische verwarming Led lichtje Ventilator kachel zijn 12 cm breedte, 14 cm hoogte en 14 cm lengte. 

Specificaties Mini elektrische kachel Elektrische verwarming Led lichtje Ventilator kachel

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Mini elektrische kachel Elektrische verwarming Led lichtje Ventilator kachel

"De Mini elektrische kachel Elektrische verwarming Led lichtje Ventilator kachel is een compacte en handige verwarming voor elke ruimte. Met een vermogen van 400W zorgt deze kachel voor snelle en efficiënte verwarming. De kachel heeft een tweetraps aanpassing van de luchtstroom, waardoor je de warmte kunt regelen naar jouw persoonlijke voorkeur. Deze mini elektrische heater is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder roze, wit en groen. Let op, de kleur van de kachel wordt willekeurig gekozen door de fabrikant en kan niet geselecteerd worden. Dit zorgt voor een verrassingselement bij het ontvangen van je bestelling. Met zijn kleine afmetingen van slechts 14 cm x 14 cm x 12 cm neemt deze kachel weinig ruimte in beslag en is hij gemakkelijk te plaatsen waar je maar wilt. Het led-lichtje zorgt voor een sfeervolle uitstraling en de ventilatorfunctie zorgt voor verkoeling tijdens warme dagen. Deze mini elektrische kachel is niet alleen krachtig, maar ook stil, waardoor je ongestoord kunt genieten van de warmte. De set bevat een gloednieuwe verwarming, vervangbare oren en de originele verpakking. Met zijn hoogwaardige afwerking en gebruiksvriendelijke functies is deze mini elektrische kachel een must-have voor iedereen die op zoek is naar een compacte en efficiënte verwarmingsoplossing. Voeg wat warmte en sfeer.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Mini elektrische kachel Elektrische verwarming Led lichtje Ventilator kachel

De Mini elektrische kachel Elektrische verwarming Led lichtje Ventilator kachel is geschikt voor ruimtes tot 15 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Mini elektrische kachel Elektrische verwarming Led lichtje Ventilator kachel wel of niet geschikt.

De Mini elektrische kachel Elektrische verwarming Led lichtje Ventilator kachel beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Mini elektrische kachel Elektrische verwarming Led lichtje Ventilator kachel is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Mini elektrische kachel Elektrische verwarming Led lichtje Ventilator kachel is 0 tot 500 watt.

De Mini elektrische kachel Elektrische verwarming Led lichtje Ventilator kachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Ja.

De Mini elektrische kachel Elektrische verwarming Led lichtje Ventilator kachel is 12 cm breed, 14 cm hoog en 14 cm lang.

De plaatsing van de Mini elektrische kachel Elektrische verwarming Led lichtje Ventilator kachel is: Vrijstaand.