1. Convectorkachel
  2. Alutherm 1200XS Wifi Convectorkachel

Alutherm 1200XS Wifi Convectorkachel

4.5/5

Deze Alutherm 1200XS Wifi Convectorkachel is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Alutherm 1200XS Wifi Convectorkachel zijn breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties Alutherm 1200XS Wifi Convectorkachel

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

Kleur
PlaatsingWandmontage

Omschrijving van de Alutherm 1200XS Wifi Convectorkachel

De Alutherm 1200XS Wifi Convectorkachel is een innovatieve toevoeging aan jouw huishouden. Met zijn slanke en compacte ontwerp past deze convectorkachel perfect in elke ruimte, of het nu de slaapkamer, het kantoor of de woonkamer is. Dankzij de thermostaatfunctie kan je de gewenste temperatuur eenvoudig instellen en de timer zorgt ervoor dat de kachel automatisch aan- en uitgaat op de door jou gekozen tijden. Wat deze convectorkachel echt uniek maakt, is de mogelijkheid om deze te bedienen via de afstandsbediening of de Eurom Smart App. Met de app heb je volledige controle over de kachel, waar je ook bent. Stel de temperatuur in voordat je thuiskomt, zodat je altijd in een warme en comfortabele omgeving wordt verwelkomd. Of schakel de kachel uit als je merkt dat je hem hebt laten branden terwijl je niet thuis bent. Met de Alutherm 1200XS Wifi Convectorkachel ben je altijd in controle. Naast zijn slimme functies is deze convectorkachel ook energiezuinig. Hij verwarmt snel en efficiënt de ruimte, waardoor je energie en kosten bespaart. Daarnaast is de kachel voorzien van een oververhittingsbeveiliging, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. De Alutherm 1200XS Wifi Convectorkachel is de perfecte combinatie van comfort en technologie, waardoor je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur, waar je ook bent.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Alutherm 1200XS Wifi Convectorkachel

De Alutherm 1200XS Wifi Convectorkachel is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Alutherm 1200XS Wifi Convectorkachel wel of niet geschikt.

De Alutherm 1200XS Wifi Convectorkachel beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Alutherm 1200XS Wifi Convectorkachel is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Alutherm 1200XS Wifi Convectorkachel is 1000 tot 1500 watt.

De Alutherm 1200XS Wifi Convectorkachel heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: en heeft ventilatie: .

De Alutherm 1200XS Wifi Convectorkachel is breed, hoog en lang.

De plaatsing van de Alutherm 1200XS Wifi Convectorkachel is: Wandmontage.