1. Ventilatorkachel
  2. Klarstein Bergamo Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect En Houtopslag Vrijstaand 2

Klarstein Bergamo Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect En Houtopslag Vrijstaand 2

4.5/5

Deze Klarstein Bergamo Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect En Houtopslag Vrijstaand 2 is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Klarstein Bergamo Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect En Houtopslag Vrijstaand 2 zijn 39 cm breedte, 71.20 cm hoogte en 26 cm lengte. 

Specificaties Klarstein Bergamo Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect En Houtopslag Vrijstaand 2

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt

 

KleurZwart
Plaatsing

Omschrijving van de Klarstein Bergamo Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect En Houtopslag Vrijstaand 2

Geniet van een heerlijke haardambiance zonder gedoe met rook en vuur met de Klarstein Bergamo elektrische haard. Deze prachtige haard brengt realistische vlammenillusies in elke ruimte. Het zachte licht geeft een bedrieglijk echte weergave van vlammen en smeulende houtblokken, waardoor direct een gezellige en romantische sfeer ontstaat. De verwarming van de Bergamo haard kan naar wens worden ingeschakeld en verspreidt onmiddellijk warmte met een vermogen van 900 of 1800 watt. Dankzij de ingebouwde thermostaatregelaar kun je de gewenste kamertemperatuur instellen en zal de verwarming automatisch aan- of uitschakelen. Daarnaast kun je de vlammenillusie volledig naar jouw voorkeur aanpassen met behulp van de traploze dimmer. Hiermee kun je de leds transformeren in een knisperend vuur of gloeiende sintels. Naast zijn indrukwekkende functies is de Bergamo haard ook voorzien van een handige houtopslag. Hierdoor kun je altijd een voorraadje brandhout binnen handbereik hebben om die authentieke sfeer compleet te maken. Creëer een warme en gezellige ambiance in jouw huis met de Klarstein Bergamo elektrische haard.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Klarstein Bergamo Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect En Houtopslag Vrijstaand 2

De Klarstein Bergamo Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect En Houtopslag Vrijstaand 2 is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Klarstein Bergamo Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect En Houtopslag Vrijstaand 2 wel of niet geschikt.

De Klarstein Bergamo Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect En Houtopslag Vrijstaand 2 beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Klarstein Bergamo Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect En Houtopslag Vrijstaand 2 is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Klarstein Bergamo Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect En Houtopslag Vrijstaand 2 is 1500 tot 2000 watt.

De Klarstein Bergamo Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect En Houtopslag Vrijstaand 2 heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Klarstein Bergamo Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect En Houtopslag Vrijstaand 2 is 39 cm breed, 71.20 cm hoog en 26 cm lang.

De plaatsing van de Klarstein Bergamo Sfeerhaard Elektrisch Elektrische Kachel Met Vlammen Effect En Houtopslag Vrijstaand 2 is: .