1. Convectorkachel
  2. Alpina Elektrische Convectorkachel 3 Standen thermostaat verwarming met Oververhittingsbeveiliging

Alpina Elektrische Convectorkachel 3 Standen thermostaat verwarming met Oververhittingsbeveiliging

4.5/5

Deze Alpina Elektrische Convectorkachel 3 Standen thermostaat verwarming met Oververhittingsbeveiliging is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Alpina Elektrische Convectorkachel 3 Standen thermostaat verwarming met Oververhittingsbeveiliging zijn breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties Alpina Elektrische Convectorkachel 3 Standen thermostaat verwarming met Oververhittingsbeveiliging

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

Kleur
Plaatsing

Omschrijving van de Alpina Elektrische Convectorkachel 3 Standen thermostaat verwarming met Oververhittingsbeveiliging

Maak je klaar om de kou te verslaan met de Alpina Elektrische Convectorkachel. Met zijn drie verschillende standen en thermostaatfunctie kun je de warmte precies naar jouw wensen regelen. Of je nu behoefte hebt aan een subtiele warmte op de achtergrond of een krachtige boost om snel op te warmen, deze kachel heeft het allemaal. Maar dat is niet alles, deze convectorkachel is ook uitgerust met oververhittingsbeveiliging, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over brandgevaar. Je kunt dus volledig ontspannen en genieten van de heerlijke warmte die deze kachel biedt. Bovendien heeft de Alpina Elektrische Convectorkachel een stijlvol en modern ontwerp dat perfect past in elk interieur. Met deze elektrische kachel hoef je niet langer te lijden onder de koude winteravonden. Creëer een gezellige en comfortabele omgeving in je huis met de Alpina Elektrische Convectorkachel.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Alpina Elektrische Convectorkachel 3 Standen thermostaat verwarming met Oververhittingsbeveiliging

De Alpina Elektrische Convectorkachel 3 Standen thermostaat verwarming met Oververhittingsbeveiliging is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Alpina Elektrische Convectorkachel 3 Standen thermostaat verwarming met Oververhittingsbeveiliging wel of niet geschikt.

De Alpina Elektrische Convectorkachel 3 Standen thermostaat verwarming met Oververhittingsbeveiliging beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Alpina Elektrische Convectorkachel 3 Standen thermostaat verwarming met Oververhittingsbeveiliging is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Alpina Elektrische Convectorkachel 3 Standen thermostaat verwarming met Oververhittingsbeveiliging is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Alpina Elektrische Convectorkachel 3 Standen thermostaat verwarming met Oververhittingsbeveiliging heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: en heeft ventilatie: .

De Alpina Elektrische Convectorkachel 3 Standen thermostaat verwarming met Oververhittingsbeveiliging is breed, hoog en lang.

De plaatsing van de Alpina Elektrische Convectorkachel 3 Standen thermostaat verwarming met Oververhittingsbeveiliging is: .