1. Oliekachel
  2. AigostarForest 33JIF Olieradiator- Oliegevulde radiator elektrisch Kachel

AigostarForest 33JIF Olieradiator- Oliegevulde radiator elektrisch Kachel

4.5/5

Deze AigostarForest 33JIF Olieradiator- Oliegevulde radiator elektrisch Kachel is geschikt voor een ruimte tot 25 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze AigostarForest 33JIF Olieradiator- Oliegevulde radiator elektrisch Kachel zijn 280 cm breedte, 64 cm hoogte en 61 cm lengte. 

Specificaties AigostarForest 33JIF Olieradiator- Oliegevulde radiator elektrisch Kachel

Type heaterOliegevulde kachel
Vermogen2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de AigostarForest 33JIF Olieradiator- Oliegevulde radiator elektrisch Kachel

Met de AigostarForest 33JIF Olieradiator hoef je nooit meer te bibberen in je kamer. Deze elektrische kachel is gevuld met olie en heeft 13 ribben, waardoor hij een krachtige warmte afgeeft. Dankzij de 4 zwenkwieltjes kun je de radiator eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Met de regelbare thermostaat kun je de warmtestand precies instellen zoals jij wilt. De AigostarForest 33JIF heeft een vermogen van 2500W, waardoor de ruimte in een mum van tijd op de gewenste temperatuur is. Veiligheid staat voorop bij deze radiator, met een omval- en oververhittingsbeveiliging. Je kunt dus met een gerust hart genieten van de warmte. De AigostarForest 33JIF is niet alleen functioneel, maar ook handig in gebruik. Hij is voorzien van een snoeropbergruimte, zodat je geen last hebt van rondslingerende kabels. Daarnaast zijn de uitsparingen breder gemaakt, waardoor de lucht zich sneller verspreidt en de ruimte sneller wordt verwarmd. En als de gewenste temperatuur is bereikt, schakelt de radiator automatisch uit. Met de AigostarForest 33JIF geniet je dus van een comfortabele en veilige warmte in jouw kamer.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de AigostarForest 33JIF Olieradiator- Oliegevulde radiator elektrisch Kachel

De AigostarForest 33JIF Olieradiator- Oliegevulde radiator elektrisch Kachel is geschikt voor ruimtes tot 25 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze AigostarForest 33JIF Olieradiator- Oliegevulde radiator elektrisch Kachel wel of niet geschikt.

De AigostarForest 33JIF Olieradiator- Oliegevulde radiator elektrisch Kachel beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De AigostarForest 33JIF Olieradiator- Oliegevulde radiator elektrisch Kachel is een Oliegevulde kachel. Het vermogen van deze AigostarForest 33JIF Olieradiator- Oliegevulde radiator elektrisch Kachel is 2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt.

De AigostarForest 33JIF Olieradiator- Oliegevulde radiator elektrisch Kachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De AigostarForest 33JIF Olieradiator- Oliegevulde radiator elektrisch Kachel is 280 cm breed, 64 cm hoog en 61 cm lang.

De plaatsing van de AigostarForest 33JIF Olieradiator- Oliegevulde radiator elektrisch Kachel is: Vrijstaand.