1. Ventilatorkachel
  2. Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel met Afstandsbediening Elektrische Verwarming voor Binnen Ventilatorkachel

Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel met Afstandsbediening Elektrische Verwarming voor Binnen Ventilatorkachel

4.5/5

Deze Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel met Afstandsbediening Elektrische Verwarming voor Binnen Ventilatorkachel is geschikt voor een ruimte tot 10 m². Je hebt de keuze uit 4 warmtestanden. De afmetingen van deze Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel met Afstandsbediening Elektrische Verwarming voor Binnen Ventilatorkachel zijn 11 cm breedte, 28 cm hoogte en 15 cm lengte. 

Specificaties Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel met Afstandsbediening Elektrische Verwarming voor Binnen Ventilatorkachel

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt

 

KleurPremium black met afstandsbediening
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel met Afstandsbediening Elektrische Verwarming voor Binnen Ventilatorkachel

Onze Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel met Afstandsbediening is de perfecte elektrische verwarming voor binnen, speciaal ontworpen om jou warm en comfortabel te houden tijdens de ijzige wintermaanden. Met dit innovatieve apparaat hoef je je geen zorgen meer te maken over de kou en kun je genieten van je favoriete activiteiten zonder beperkingen. Deze elektrische kachel beschikt over een handige afstandsbediening, waarmee je eenvoudig de temperatuur en het vermogen kunt aanpassen. Of je nu een snelle warmteboost nodig hebt of een constante warmtebron wilt, met deze kachel kun je het precies afstemmen op jouw behoeften. Daarnaast is de kachel voorzien van een ventilatorfunctie, waardoor hij ook kan worden gebruikt als verkoelende ventilator tijdens warmere seizoenen. Met een elegant en compact ontwerp past deze elektrische kachel perfect in elk interieur. Hij is voorzien van een ingebouwd handvat, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen naar elke gewenste ruimte. Daarnaast is hij veilig in gebruik dankzij de oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakelfunctie bij omvallen. Geniet van de warmte en het gemak van onze Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel met Afstandsbediening en maak je winterse dagen aangenaam en gezellig.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel met Afstandsbediening Elektrische Verwarming voor Binnen Ventilatorkachel

De Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel met Afstandsbediening Elektrische Verwarming voor Binnen Ventilatorkachel is geschikt voor ruimtes tot 10 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel met Afstandsbediening Elektrische Verwarming voor Binnen Ventilatorkachel wel of niet geschikt.

De Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel met Afstandsbediening Elektrische Verwarming voor Binnen Ventilatorkachel beschikt over 4 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel met Afstandsbediening Elektrische Verwarming voor Binnen Ventilatorkachel is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel met Afstandsbediening Elektrische Verwarming voor Binnen Ventilatorkachel is 1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt.

De Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel met Afstandsbediening Elektrische Verwarming voor Binnen Ventilatorkachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Nee en heeft ventilatie: Ja.

De Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel met Afstandsbediening Elektrische Verwarming voor Binnen Ventilatorkachel is 11 cm breed, 28 cm hoog en 15 cm lang.

De plaatsing van de Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel met Afstandsbediening Elektrische Verwarming voor Binnen Ventilatorkachel is: Vrijstaand.