1. Convectorkachel
  2. VH Infrarood paneel Superia

VH Infrarood paneel Superia

4.5/5

Deze VH Infrarood paneel Superia is geschikt voor een ruimte tot 5 m². Je hebt de keuze uit 37 warmtestanden. De afmetingen van deze VH Infrarood paneel Superia zijn 90 cm breedte, 50 cm hoogte en 1.20 cm lengte. 

Specificaties VH Infrarood paneel Superia

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen0 tot 500 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage

Omschrijving van de VH Infrarood paneel Superia

Ben je op zoek naar elektrische bijverwarming? Dan is de Superia Infrarood verwarmingspaneel vaak de perfecte keuze. Dit infrarood paneel is uitermate geschikt voor gebruik in kantoren, woonkamers, gangen, hobbyruimtes of zelfs badkamers. Het VH infrarood paneel heeft een strak design met een wit vlak aan de voorkant en een witte rand. De achterkant en rand zijn gemaakt van duurzaam aluminium en aan de voorkant is een speciale IR-plaat toegevoegd die de infraroodstraling verhoogt. De achterkant is bovendien afgewerkt in het wit, waardoor het infrarood paneel er prachtig uitziet, zelfs als het vrijstaand wordt geplaatst. Met de geïntegreerde slimme thermostaat en Wifi-functionaliteit is dit een echte Plug & Heat oplossing. De thermostaatbediening is geïntegreerd aan de voorkant van het infraroodpaneel, wat het paneel een moderne en minimalistische uitstraling geeft. Daarnaast kan het infrarood paneel worden bediend met een app, waarmee je het overal kunt bedienen zolang je toegang tot internet hebt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de VH Infrarood paneel Superia

De VH Infrarood paneel Superia is geschikt voor ruimtes tot 5 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze VH Infrarood paneel Superia wel of niet geschikt.

De VH Infrarood paneel Superia beschikt over 37 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De VH Infrarood paneel Superia is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze VH Infrarood paneel Superia is 0 tot 500 watt.

De VH Infrarood paneel Superia heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De VH Infrarood paneel Superia is 90 cm breed, 50 cm hoog en 1.20 cm lang.

De plaatsing van de VH Infrarood paneel Superia is: Vrijstaand, Wandmontage.