1. Ventilatorkachel
  2. VentilatorkachelElektrische verwarming Elektrische kachel

VentilatorkachelElektrische verwarming Elektrische kachel

4.5/5

Deze VentilatorkachelElektrische verwarming Elektrische kachel is geschikt voor een ruimte tot 30 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze VentilatorkachelElektrische verwarming Elektrische kachel zijn 22 cm breedte, 12 cm hoogte en 26 cm lengte. 

Specificaties VentilatorkachelElektrische verwarming Elektrische kachel

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de VentilatorkachelElektrische verwarming Elektrische kachel

Met zijn krachtige elektrische verwarmingselementen zorgt de VentilatorkachelElektrische verwarming Elektrische kachel voor een aangename warmte in elke kamer. Of je nu wilt ontspannen in de woonkamer, werken in je kantoor of zelfs tijdens het kamperen in je tent, deze veelzijdige kachel biedt de perfecte oplossing. Deze ventilatorkachel is niet alleen een efficiënte bron van warmte, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zijn slanke en compacte ontwerp past hij moeiteloos in elke ruimte en neemt hij minimale ruimte in beslag. Dankzij de geïntegreerde ventilator wordt de warmte gelijkmatig verspreid, waardoor je snel en gelijkmatig kunt genieten van een aangename temperatuur. Daarnaast beschikt deze kachel over verschillende verwarmingsstanden en een instelbare thermostaat, zodat je de warmte naar wens kunt aanpassen en energie kunt besparen. Met zijn geavanceerde veiligheidsfuncties, zoals oververhittingsbeveiliging en een automatische uitschakelfunctie bij omvallen, hoef je je geen zorgen te maken over ongelukken. Bovendien is deze ventilatorkachel zeer eenvoudig te bedienen met de handige draaiknoppen aan de bovenzijde. Kortom, deze ventilatorkachel is de perfecte metgezel voor de wintermaanden en zal je warm houden, waar je ook bent.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de VentilatorkachelElektrische verwarming Elektrische kachel

De VentilatorkachelElektrische verwarming Elektrische kachel is geschikt voor ruimtes tot 30 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze VentilatorkachelElektrische verwarming Elektrische kachel wel of niet geschikt.

De VentilatorkachelElektrische verwarming Elektrische kachel beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De VentilatorkachelElektrische verwarming Elektrische kachel is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze VentilatorkachelElektrische verwarming Elektrische kachel is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De VentilatorkachelElektrische verwarming Elektrische kachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De VentilatorkachelElektrische verwarming Elektrische kachel is 22 cm breed, 12 cm hoog en 26 cm lang.

De plaatsing van de VentilatorkachelElektrische verwarming Elektrische kachel is: Vrijstaand.