1. Elektrische kachel
  2. VentilatorkachelElektrische Kachel met Afstandsbediening Keramische ventilatorkachel timerfunctie

VentilatorkachelElektrische Kachel met Afstandsbediening Keramische ventilatorkachel timerfunctie

4.5/5

Deze VentilatorkachelElektrische Kachel met Afstandsbediening Keramische ventilatorkachel timerfunctie is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze VentilatorkachelElektrische Kachel met Afstandsbediening Keramische ventilatorkachel timerfunctie zijn breedte, hoogte en lengte. 

Specificaties VentilatorkachelElektrische Kachel met Afstandsbediening Keramische ventilatorkachel timerfunctie

Type heaterKeramische kachel
Vermogen1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt

 

Kleur
Plaatsing

Omschrijving van de VentilatorkachelElektrische Kachel met Afstandsbediening Keramische ventilatorkachel timerfunctie

Deze ventilatorkachel is een essentieel apparaat om u te helpen warm te blijven tijdens de koude wintermaanden. Met zijn keramische verwarmingselement biedt deze kachel efficiënte en snelle verwarming, zodat u snel kunt genieten van een comfortabele temperatuur in elke ruimte. Of u nu thuis, op kantoor, in uw caravan of serre bent, deze lichte en draagbare kachel is de perfecte metgezel om u warm te houden. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u eenvoudig de temperatuur, ventilatorsnelheid en timerfunctie regelen zonder dat u op hoeft te staan. De timerfunctie stelt u in staat om de kachel in te stellen om automatisch uit te schakelen na een bepaalde periode, wat niet alleen handig is, maar ook energiebesparend. Bovendien heeft deze keramische ventilatorkachel een modern en stijlvol ontwerp dat perfect past bij elk interieur. Met zijn compacte formaat en draagbaarheid kunt u deze kachel gemakkelijk verplaatsen naar elke gewenste locatie. Of u nu extra warmte nodig heeft in de woonkamer tijdens het tv-kijken, in uw kantoor tijdens het werken of in uw serre tijdens het genieten van uw planten, deze ventilatorkachel is er om ervoor te zorgen dat u altijd een comfortabele omgeving heeft. Bestel nu en geniet van de warmte en het comfort dat deze keramische ventilatorkachel u biedt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de VentilatorkachelElektrische Kachel met Afstandsbediening Keramische ventilatorkachel timerfunctie

De VentilatorkachelElektrische Kachel met Afstandsbediening Keramische ventilatorkachel timerfunctie is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze VentilatorkachelElektrische Kachel met Afstandsbediening Keramische ventilatorkachel timerfunctie wel of niet geschikt.

De VentilatorkachelElektrische Kachel met Afstandsbediening Keramische ventilatorkachel timerfunctie beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De VentilatorkachelElektrische Kachel met Afstandsbediening Keramische ventilatorkachel timerfunctie is een Keramische kachel. Het vermogen van deze VentilatorkachelElektrische Kachel met Afstandsbediening Keramische ventilatorkachel timerfunctie is 1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt.

De VentilatorkachelElektrische Kachel met Afstandsbediening Keramische ventilatorkachel timerfunctie heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: en heeft ventilatie: .

De VentilatorkachelElektrische Kachel met Afstandsbediening Keramische ventilatorkachel timerfunctie is breed, hoog en lang.

De plaatsing van de VentilatorkachelElektrische Kachel met Afstandsbediening Keramische ventilatorkachel timerfunctie is: .

Vergelijk met andere kachels