1. Convectorkachel
  2. Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 800W

Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 800W

4.5/5

Deze Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 800W is geschikt voor een ruimte tot 9 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 800W zijn 24 cm breedte, 37 cm hoogte en 25 cm lengte. 

Specificaties Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 800W

Type heaterConvectorkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 800W

De Urban Living Quartz Heater in tafelmodel is een must-have verwarmingsapparaat voor iedereen die zijn bureau of tafel comfortabel en gezellig wil houden. Met een indrukwekkende verwarmingskracht van 800 watt, zal deze heater je snel voorzien van heerlijke warmte, zodat je je altijd op je gemak kunt voelen, zelfs tijdens de koudste dagen. Het compacte ontwerp van deze heater in een elegante witte kleur zal naadloos passen in elke kantoor- of woonruimte. Of je nu aan het werk bent op kantoor, thuis aan je bureau zit of gewoon ontspannen aan de eettafel zit, deze tafelmodel verwarming is de ideale metgezel die je warm en gezellig houdt. Het is ook zeer draagbaar en gemakkelijk te verplaatsen, zodat je het kunt meenemen naar elke gewenste ruimte in huis of op kantoor. Met de Urban Living Quartz Heater kun je nu genieten van een warme en comfortabele werkomgeving, ongeacht de temperatuur buiten. Geef jezelf de luxe van behaaglijke warmte met deze betrouwbare en efficiënte tafelmodel verwarming. Bestel de Urban Living Quartz Heater vandaag nog en maak van je bureau of tafel de meest comfortabele plek in huis of op kantoor!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 800W

De Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 800W is geschikt voor ruimtes tot 9 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 800W wel of niet geschikt.

De Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 800W beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 800W is een Convectorkachel. Het vermogen van deze Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 800W is 500 tot 1000 watt.

De Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 800W heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 800W is 24 cm breed, 37 cm hoog en 25 cm lang.

De plaatsing van de Urban Living Quartz Heater Tafelmodel Verwarming voor op Bureau 800W is: Vrijstaand.