1. Ventilatorkachel
  2. Thuys Ventilatorkachel 500W

Thuys Ventilatorkachel 500W

4.5/5

Deze Thuys Ventilatorkachel 500W is geschikt voor een ruimte tot 30 m². Je hebt de keuze uit 1 warmtestanden. De afmetingen van deze Thuys Ventilatorkachel 500W zijn 10 cm breedte, 26 cm hoogte en 11 cm lengte. 

Specificaties Thuys Ventilatorkachel 500W

Type heaterVentilatorkachel
Vermogen0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt

 

Kleurzwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Thuys Ventilatorkachel 500W

Maak kennis met de Thuys Ventilatorkachel 500W - een krachtig, draagbaar verwarmingstoestel dat met slechts één druk op de knop warmte verspreidt en is uitgerust met een geavanceerd oververhittingsbeveiligingssysteem. Deze ventilatorkachel is ontworpen om u en uw dierbaren te voorzien van het comfort en de gezelligheid die u verdient. Of u nu ontspant in uw woonkamer, geniet van een verkwikkende douche in uw badkamer of een gezellige sfeer creëert in andere ruimtes, deze verbazingwekkende ventilatorkachel is perfect geschikt voor elke gelegenheid. Dankzij het draagbare ontwerp kunt u de kachel eenvoudig verplaatsen naar waar u de warmte het meest nodig heeft. Maar dat is niet alles. Deze Thuys Ventilatorkachel 500W biedt niet alleen warmte, maar ook een vleugje stijl aan uw ruimte. Met zijn slanke en moderne ontwerp past hij naadloos in elk interieur. Dus zeg vaarwel tegen de koude winterdagen en verwelkom het comfort en de warmte van onze Thuys Ventilatorkachel 500W.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Thuys Ventilatorkachel 500W

De Thuys Ventilatorkachel 500W is geschikt voor ruimtes tot 30 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Thuys Ventilatorkachel 500W wel of niet geschikt.

De Thuys Ventilatorkachel 500W beschikt over 1 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Thuys Ventilatorkachel 500W is een Ventilatorkachel. Het vermogen van deze Thuys Ventilatorkachel 500W is 0 tot 500 watt, 500 tot 1000 watt.

De Thuys Ventilatorkachel 500W heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: en heeft ventilatie: Ja.

De Thuys Ventilatorkachel 500W is 10 cm breed, 26 cm hoog en 11 cm lang.

De plaatsing van de Thuys Ventilatorkachel 500W is: Vrijstaand.