1. Convectorkachel
  2. alpina Elektrische Kachel Model LQ001 Compact Draagbaar op Voet

alpina Elektrische Kachel Model LQ001 Compact Draagbaar op Voet

4.5/5

Deze alpina Elektrische Kachel Model LQ001 Compact Draagbaar op Voet is geschikt voor een ruimte tot 10 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze alpina Elektrische Kachel Model LQ001 Compact Draagbaar op Voet zijn 25 cm breedte, 38 cm hoogte en 9 cm lengte. 

Specificaties alpina Elektrische Kachel Model LQ001 Compact Draagbaar op Voet

Type heaterConvectorkachel
Vermogen500 tot 1000 watt

 

Kleur800 Watt
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de alpina Elektrische Kachel Model LQ001 Compact Draagbaar op Voet

Ben je op zoek naar wat extra warmte in huis? Of het nu in de slaapkamer, logeerkamer, zolder, kantoor, studeerkamer, veranda of schuur is, deze alpina Elektrische Kachel Model LQ001 Compact Draagbaar op Voet biedt uitkomst. Met de stijgende gasprijzen van de afgelopen maanden, is elektrische verwarming een slim alternatief. Deze compacte elektrische kachel van alpina beschikt over 2 warmtestanden en is ideaal als bijverwarming. Het beste van alles is dat hij zo compact is dat je hem overal kunt neerzetten. Of je hem nu op je bureau wilt plaatsen tijdens het werken of op een andere plek in de kamer, de keuze is aan jou. Je zult genieten van de aangename warmte die deze kachel biedt, terwijl je tegelijkertijd geld bespaart op je energierekening. Met zijn draagbare ontwerp hoef je je geen zorgen te maken over beperkingen in het gebruik. Neem hem gemakkelijk mee naar een andere kamer wanneer je extra warmte nodig hebt. Daarnaast is deze elektrische kachel ook nog eens gemakkelijk te bedienen en veilig in gebruik. Dus waar wacht je nog op? Voeg wat extra warmte en comfort toe aan je huis met de alpina Elektrische Kachel Model LQ001 Compact Draagbaar op Voet.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de alpina Elektrische Kachel Model LQ001 Compact Draagbaar op Voet

De alpina Elektrische Kachel Model LQ001 Compact Draagbaar op Voet is geschikt voor ruimtes tot 10 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze alpina Elektrische Kachel Model LQ001 Compact Draagbaar op Voet wel of niet geschikt.

De alpina Elektrische Kachel Model LQ001 Compact Draagbaar op Voet beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De alpina Elektrische Kachel Model LQ001 Compact Draagbaar op Voet is een Convectorkachel. Het vermogen van deze alpina Elektrische Kachel Model LQ001 Compact Draagbaar op Voet is 500 tot 1000 watt.

De alpina Elektrische Kachel Model LQ001 Compact Draagbaar op Voet heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De alpina Elektrische Kachel Model LQ001 Compact Draagbaar op Voet is 25 cm breed, 38 cm hoog en 9 cm lang.

De plaatsing van de alpina Elektrische Kachel Model LQ001 Compact Draagbaar op Voet is: Vrijstaand.

Vergelijk met andere kachels