1. Convectorkachel
  2. alpina ConvectorkachelOp Voeten Aanpasbare thermostaat

alpina ConvectorkachelOp Voeten Aanpasbare thermostaat

4.5/5

Deze alpina ConvectorkachelOp Voeten Aanpasbare thermostaat is geschikt voor een ruimte tot 10 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze alpina ConvectorkachelOp Voeten Aanpasbare thermostaat zijn 18 cm breedte, 33 cm hoogte en 50 cm lengte. 

Specificaties alpina ConvectorkachelOp Voeten Aanpasbare thermostaat

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt

 

Kleurwit
Plaatsing

Omschrijving van de alpina ConvectorkachelOp Voeten Aanpasbare thermostaat

Met de alpina ConvectorkachelOp Voeten Aanpasbare thermostaat hoef je nooit meer last te hebben van koude ruimtes in je huis. Of je nu in de keuken staat te koken, ontspant in de badkamer of werkt in je thuiskantoor, deze convector verwarming zorgt ervoor dat je altijd lekker warm blijft. Het enige wat je hoeft te doen is de convector aansluiten op een stopcontact en met de handige draaiknop bepalen hoe hard je wilt dat de luchtstroom is. Zo kun je de warmte precies afstemmen op jouw behoeften. Daarnaast wordt de alpina Convectorkachel geleverd met pootjes, waardoor je hem gemakkelijk op elke gewenste plek kunt neerzetten. Zo staat het kacheltje altijd stevig en stabiel. Met deze convector verwarming hoef je nooit meer in de kou te zitten. De alpina ConvectorkachelOp Voeten Aanpasbare thermostaat zorgt voor een aangename en constante warmte in elke ruimte van je huis.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de alpina ConvectorkachelOp Voeten Aanpasbare thermostaat

De alpina ConvectorkachelOp Voeten Aanpasbare thermostaat is geschikt voor ruimtes tot 10 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze alpina ConvectorkachelOp Voeten Aanpasbare thermostaat wel of niet geschikt.

De alpina ConvectorkachelOp Voeten Aanpasbare thermostaat beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De alpina ConvectorkachelOp Voeten Aanpasbare thermostaat is een Convectorkachel. Het vermogen van deze alpina ConvectorkachelOp Voeten Aanpasbare thermostaat is 1000 tot 1500 watt, 1500 tot 2000 watt.

De alpina ConvectorkachelOp Voeten Aanpasbare thermostaat heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De alpina ConvectorkachelOp Voeten Aanpasbare thermostaat is 18 cm breed, 33 cm hoog en 50 cm lang.

De plaatsing van de alpina ConvectorkachelOp Voeten Aanpasbare thermostaat is: .