1. Oliekachel
  2. Klarstein OneConcept Thermaxx olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h-timer

Klarstein OneConcept Thermaxx olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h-timer

4.5/5

Deze Klarstein OneConcept Thermaxx olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h-timer is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Klarstein OneConcept Thermaxx olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h-timer zijn 610 cm breedte, 690 cm hoogte en 150 cm lengte. 

Specificaties Klarstein OneConcept Thermaxx olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h-timer

Type heaterOliegevulde kachel
Vermogen2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt

 

KleurZwart | Wit
Plaatsing

Omschrijving van de Klarstein OneConcept Thermaxx olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h-timer

Met de Klarstein OneConcept Thermaxx olieradiator met afstandsbediening wordt het creëren van een warme en gezellige sfeer in huis een fluitje van een cent. Deze compacte radiator zorgt voor een snelle en aangename warmte op koele dagen, waardoor je elke kamer in huis kunt transformeren tot een comfortabele oase. Dankzij het eenvoudige bedieningspaneel en de handige afstandsbediening kun je de gewenste temperatuur gemakkelijk instellen tussen 5-35°C, precies zoals jij het wilt. Deze olieradiator is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol ontworpen. Het slanke en moderne ontwerp past naadloos in elk interieur en maakt van deze radiator een echte eyecatcher in je huis. Daarnaast beschikt de Thermaxx 2500 ook over een handige 24-uurs timer, waarmee je zelfs van tevoren kunt instellen wanneer je de verwarming wilt laten werken. Zo kun je bijvoorbeeld 's ochtends wakker worden in een heerlijk warme slaapkamer, zonder dat je de hele nacht de radiator aan hoeft te laten staan. Met de Klarstein OneConcept Thermaxx olieradiator geniet je niet alleen van een aangename warmte, maar ook van het gemak en de luxe van de afstandsbediening en de 24-uurs timer. Creëer een comfortabele omgeving in elke kamer van je huis en geniet van de koude dagen in stijl.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Klarstein OneConcept Thermaxx olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h-timer

De Klarstein OneConcept Thermaxx olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h-timer is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Klarstein OneConcept Thermaxx olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h-timer wel of niet geschikt.

De Klarstein OneConcept Thermaxx olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h-timer beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Klarstein OneConcept Thermaxx olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h-timer is een Oliegevulde kachel. Het vermogen van deze Klarstein OneConcept Thermaxx olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h-timer is 2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt.

De Klarstein OneConcept Thermaxx olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h-timer heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: en heeft ventilatie: .

De Klarstein OneConcept Thermaxx olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h-timer is 610 cm breed, 690 cm hoog en 150 cm lang.

De plaatsing van de Klarstein OneConcept Thermaxx olieradiator Verwarming met afstandsbediening5-35°C 24h-timer is: .