1. Oliekachel
  2. KESSER® Oliegevulde RadiatorElektrische Kachel Olieradiator met Thermostaat en Timer Mobiele Heater Elektrische

KESSER® Oliegevulde RadiatorElektrische Kachel Olieradiator met Thermostaat en Timer Mobiele Heater Elektrische

4.5/5

Deze KESSER® Oliegevulde RadiatorElektrische Kachel Olieradiator met Thermostaat en Timer Mobiele Heater Elektrische is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze KESSER® Oliegevulde RadiatorElektrische Kachel Olieradiator met Thermostaat en Timer Mobiele Heater Elektrische zijn 16 cm breedte, 65 cm hoogte en 59 cm lengte. 

Specificaties KESSER® Oliegevulde RadiatorElektrische Kachel Olieradiator met Thermostaat en Timer Mobiele Heater Elektrische

Type heaterOliegevulde kachel
Vermogen2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt

 

KleurWit, 13 Ribben
Plaatsing

Omschrijving van de KESSER® Oliegevulde RadiatorElektrische Kachel Olieradiator met Thermostaat en Timer Mobiele Heater Elektrische

De KESSER® Oliegevulde RadiatorElektrische Kachel is de perfecte oplossing voor het behouden van een comfortabele warmte in elke kamer. Met een vermogen van 2500W kan deze mobiele heater gemakkelijk worden verplaatst naar de gewenste locatie, zodat je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur, waar je ook bent. Deze olieradiator biedt niet alleen een snelle opwarmtijd, maar ook de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende verwarmingsniveaus, zodat je de warmte kunt aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften. Of je nu een snelle opwarming wilt of een langdurige en constante warmte, deze radiator kan aan al jouw wensen voldoen. Naast het bieden van comfortabele warmte, is deze elektrische kachel ook energiebesparend. Met de geïntegreerde thermostaat en timer kun je de radiator gemakkelijk instellen op de gewenste temperatuur en verwarmingstijd, zodat je nooit onnodig energie verspilt. Bovendien is de radiator uitgerust met een oververhittingsbeveiliging en een energiebesparingsmodus, waardoor je altijd met een gerust hart kunt genieten van de warmte die deze kachel biedt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de KESSER® Oliegevulde RadiatorElektrische Kachel Olieradiator met Thermostaat en Timer Mobiele Heater Elektrische

De KESSER® Oliegevulde RadiatorElektrische Kachel Olieradiator met Thermostaat en Timer Mobiele Heater Elektrische is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze KESSER® Oliegevulde RadiatorElektrische Kachel Olieradiator met Thermostaat en Timer Mobiele Heater Elektrische wel of niet geschikt.

De KESSER® Oliegevulde RadiatorElektrische Kachel Olieradiator met Thermostaat en Timer Mobiele Heater Elektrische beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De KESSER® Oliegevulde RadiatorElektrische Kachel Olieradiator met Thermostaat en Timer Mobiele Heater Elektrische is een Oliegevulde kachel. Het vermogen van deze KESSER® Oliegevulde RadiatorElektrische Kachel Olieradiator met Thermostaat en Timer Mobiele Heater Elektrische is 2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt.

De KESSER® Oliegevulde RadiatorElektrische Kachel Olieradiator met Thermostaat en Timer Mobiele Heater Elektrische heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: en heeft ventilatie: .

De KESSER® Oliegevulde RadiatorElektrische Kachel Olieradiator met Thermostaat en Timer Mobiele Heater Elektrische is 16 cm breed, 65 cm hoog en 59 cm lang.

De plaatsing van de KESSER® Oliegevulde RadiatorElektrische Kachel Olieradiator met Thermostaat en Timer Mobiele Heater Elektrische is: .