1. Infraroodkachel
  2. Zilan Dragon Energiezuinig Infrarood kachelVoor binnen en buitengebruik IP20 Terraskachel

Zilan Dragon Energiezuinig Infrarood kachelVoor binnen en buitengebruik IP20 Terraskachel

4.5/5

Deze Zilan Dragon Energiezuinig Infrarood kachelVoor binnen en buitengebruik IP20 Terraskachel is geschikt voor een ruimte tot 22 m². Je hebt de keuze uit 2 warmtestanden. De afmetingen van deze Zilan Dragon Energiezuinig Infrarood kachelVoor binnen en buitengebruik IP20 Terraskachel zijn 28 cm breedte, 19 cm hoogte en 117 cm lengte. 

Specificaties Zilan Dragon Energiezuinig Infrarood kachelVoor binnen en buitengebruik IP20 Terraskachel

Type heaterInfraroodkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt

 

KleurZwart
PlaatsingVrijstaand, Wandmontage

Omschrijving van de Zilan Dragon Energiezuinig Infrarood kachelVoor binnen en buitengebruik IP20 Terraskachel

Met zijn energiezuinige infraroodtechnologie verwarmt de Zilan Dragon niet alleen efficiënt, maar ook stil en zonder enige geur of condensatie. Of je nu binnen of buiten bent, deze veelzijdige kachel zorgt voor een aangename warmte in elke omgeving. Dankzij zijn IP20-classificatie is hij ook geschikt voor gebruik op het terras. De Zilan Dragon is ontworpen met oog voor zowel functionaliteit als stijl. Met zijn slanke en moderne design past hij perfect in elk interieur. Bovendien is hij gemakkelijk te verplaatsen dankzij de handige wieltjes aan de onderkant. Of je nu wilt genieten van een warme avond op het terras of een gezellige sfeer wilt creëren in de woonkamer, deze kachel is de ideale metgezel. Naast zijn gebruiksgemak en esthetische uitstraling, is de Zilan Dragon ook zeer veilig in gebruik. Hij is voorzien van een oververhittingsbeveiliging en een omvalbeveiliging, zodat je met een gerust hart kunt genieten van de warmte. Bovendien heeft hij een instelbare thermostaat, zodat je de temperatuur naar wens kunt regelen. Met de Zilan Dragon haal je niet alleen een energiezuinige kachel in huis, maar ook een stijlvol en betrouwbaar verwarmingsapparaat dat je het hele jaar door warmte en comfort biedt.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Zilan Dragon Energiezuinig Infrarood kachelVoor binnen en buitengebruik IP20 Terraskachel

De Zilan Dragon Energiezuinig Infrarood kachelVoor binnen en buitengebruik IP20 Terraskachel is geschikt voor ruimtes tot 22 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Zilan Dragon Energiezuinig Infrarood kachelVoor binnen en buitengebruik IP20 Terraskachel wel of niet geschikt.

De Zilan Dragon Energiezuinig Infrarood kachelVoor binnen en buitengebruik IP20 Terraskachel beschikt over 2 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Zilan Dragon Energiezuinig Infrarood kachelVoor binnen en buitengebruik IP20 Terraskachel is een Infraroodkachel. Het vermogen van deze Zilan Dragon Energiezuinig Infrarood kachelVoor binnen en buitengebruik IP20 Terraskachel is 1500 tot 2000 watt.

De Zilan Dragon Energiezuinig Infrarood kachelVoor binnen en buitengebruik IP20 Terraskachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Zilan Dragon Energiezuinig Infrarood kachelVoor binnen en buitengebruik IP20 Terraskachel is 28 cm breed, 19 cm hoog en 117 cm lang.

De plaatsing van de Zilan Dragon Energiezuinig Infrarood kachelVoor binnen en buitengebruik IP20 Terraskachel is: Vrijstaand, Wandmontage.