1. Oliekachel
  2. Zibro LC-DX 32 Petroleumkachel laserkachel Campingkachel 120 m

Zibro LC-DX 32 Petroleumkachel laserkachel Campingkachel 120 m

4.5/5

Deze Zibro LC-DX 32 Petroleumkachel laserkachel Campingkachel 120 m is geschikt voor een ruimte tot 49 m². Je hebt de keuze uit 28 warmtestanden. De afmetingen van deze Zibro LC-DX 32 Petroleumkachel laserkachel Campingkachel 120 m zijn 37 cm breedte, 43 cm hoogte en 29 cm lengte. 

Specificaties Zibro LC-DX 32 Petroleumkachel laserkachel Campingkachel 120 m

Type heaterPetroleumkachel
Vermogen3000 tot 4000 watt

 

Kleurgrijs
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Zibro LC-DX 32 Petroleumkachel laserkachel Campingkachel 120 m

De Zibro LC-DX 32 Petroleumkachel is de perfecte metgezel voor kampeeravonturen en buitenactiviteiten. Met een vermogen van 120 m² zorgt deze laserkachel voor een aangename warmte, zelfs in de meest koude en afgelegen gebieden. Dankzij de elektronisch gestuurde brander kan de kachel gemakkelijk worden opgestart en biedt het ingebouwde ventilatiesysteem een optimale warmteverdeling. Wat deze kachel echt uniek maakt, is het feit dat er geen afvoer of gasaansluiting nodig is. Dit betekent dat je hem overal kunt gebruiken zonder je zorgen te hoeven maken over ventilatie of brandstofbronnen. Bovendien is de Zibro LC-DX 32 geurloos tijdens het branden, waardoor je kunt genieten van de warmte zonder enige hinderlijke geuren. Met deze petroleumkachel ben je verzekerd van een comfortabele en gezellige sfeer, waar je ook bent. Of je nu gaat kamperen, een buitenfeest organiseert of gewoon wilt ontspannen in je achtertuin, de Zibro LC-DX 32 staat altijd voor je klaar. Vertrouw op de betrouwbaarheid en efficiëntie van deze laserkachel en geniet van de warmte en het comfort die hij biedt, ongeacht de omstandigheden.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Zibro LC-DX 32 Petroleumkachel laserkachel Campingkachel 120 m

De Zibro LC-DX 32 Petroleumkachel laserkachel Campingkachel 120 m is geschikt voor ruimtes tot 49 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Zibro LC-DX 32 Petroleumkachel laserkachel Campingkachel 120 m wel of niet geschikt.

De Zibro LC-DX 32 Petroleumkachel laserkachel Campingkachel 120 m beschikt over 28 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Zibro LC-DX 32 Petroleumkachel laserkachel Campingkachel 120 m is een Petroleumkachel. Het vermogen van deze Zibro LC-DX 32 Petroleumkachel laserkachel Campingkachel 120 m is 3000 tot 4000 watt.

De Zibro LC-DX 32 Petroleumkachel laserkachel Campingkachel 120 m heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Ja.

De Zibro LC-DX 32 Petroleumkachel laserkachel Campingkachel 120 m is 37 cm breed, 43 cm hoog en 29 cm lang.

De plaatsing van de Zibro LC-DX 32 Petroleumkachel laserkachel Campingkachel 120 m is: Vrijstaand.