1. Oliekachel
  2. EQUATION Elektrische olieradiator Elektrische verwarming

EQUATION Elektrische olieradiator Elektrische verwarming

4.5/5

Deze EQUATION Elektrische olieradiator Elektrische verwarming is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze EQUATION Elektrische olieradiator Elektrische verwarming zijn 16 cm breedte, 68.70 cm hoogte en 51.80 cm lengte. 

Specificaties EQUATION Elektrische olieradiator Elektrische verwarming

Type heaterOliegevulde kachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

Kleur
Plaatsing

Omschrijving van de EQUATION Elektrische olieradiator Elektrische verwarming

KRACHTIG: De EQUATION Elektrische olieradiator heeft een vermogen van 2000 W, waardoor het in staat is om een ruimte tot 20 m2 efficiënt te verwarmen. Deze radiator warmt niet alleen snel op, maar behoudt ook langdurig de warmte en verspreidt deze gelijkmatig in de ruimte, zelfs nadat de stroom is uitgeschakeld. Hierdoor geniet je nog steeds van een aangename temperatuur, zelfs wanneer je niet thuis bent. PRAKTISCH: Dankzij de wielen is deze radiator gemakkelijk verrijdbaar en kan hij overal in de kamer worden geplaatst. Of je nu wilt genieten van de warmte terwijl je ontspant op de bank of productief wilt werken aan je bureau, deze radiator kan altijd worden aangepast aan jouw behoeften. EENVOUDIG IN GEBRUIK: Met de 3 vermogensniveaus van de EQUATION Elektrische olieradiator heb je de controle over de warmte in jouw ruimte. Kies uit 800 W voor kamers tot 8 m², 1200 W voor kamers tot 12 m² of 2000 W voor kamers tot 20 m². Daarnaast zijn de 2 grote knoppen aan de voorkant van de radiator handig en eenvoudig te gebruiken. Hiermee kun je gemakkelijk de gewenste vermogensstand en thermostaat instellen. Ontworpen door het merk EQUATION, dat bekend staat om zijn hoogwaardige verwarmings-, airconditioning-, waterbehandelings- en luchtbehandelingssystemen. EQUATION.

Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de EQUATION Elektrische olieradiator Elektrische verwarming

De EQUATION Elektrische olieradiator Elektrische verwarming is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze EQUATION Elektrische olieradiator Elektrische verwarming wel of niet geschikt.

De EQUATION Elektrische olieradiator Elektrische verwarming beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De EQUATION Elektrische olieradiator Elektrische verwarming is een Oliegevulde kachel. Het vermogen van deze EQUATION Elektrische olieradiator Elektrische verwarming is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De EQUATION Elektrische olieradiator Elektrische verwarming heeft de beschikking over een timer: . Een aanpasbare thermostaat: en heeft ventilatie: .

De EQUATION Elektrische olieradiator Elektrische verwarming is 16 cm breed, 68.70 cm hoog en 51.80 cm lang.

De plaatsing van de EQUATION Elektrische olieradiator Elektrische verwarming is: .