1. Oliekachel
  2. Rooal Olieradiator Oliegevulde Radiator Elektrische Kachel Verwarming HeaterVerrijdbaar

Rooal Olieradiator Oliegevulde Radiator Elektrische Kachel Verwarming HeaterVerrijdbaar

4.5/5

Deze Rooal Olieradiator Oliegevulde Radiator Elektrische Kachel Verwarming HeaterVerrijdbaar is geschikt voor een ruimte tot 27 m². Je hebt de keuze uit warmtestanden. De afmetingen van deze Rooal Olieradiator Oliegevulde Radiator Elektrische Kachel Verwarming HeaterVerrijdbaar zijn 25.40 cm breedte, 62.50 cm hoogte en 53.50 cm lengte. 

Specificaties Rooal Olieradiator Oliegevulde Radiator Elektrische Kachel Verwarming HeaterVerrijdbaar

Type heaterOliegevulde kachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

Kleurzwart
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Rooal Olieradiator Oliegevulde Radiator Elektrische Kachel Verwarming HeaterVerrijdbaar

De Rooal Olieradiator is de perfecte oplossing voor koude wintermaanden en hoge energierekeningen. Met deze elektrische kachel kunt u eenvoudig de centrale verwarming uitzetten en alleen de ruimte verwarmen waar u op dat moment bent. Dit betekent dat u niet langer het hele huis hoeft te verwarmen, wat u aanzienlijk zal helpen besparen op uw energieverbruik. Wat deze olieradiator echt uniek maakt, is dat de olie warm blijft, zelfs wanneer de radiator is uitgeschakeld. Dit betekent dat u kunt genieten van de warmte, zelfs nadat u de kachel heeft uitgezet. Het is een fantastische manier om energie te besparen en uw wooncomfort te verhogen. Daarnaast is deze olieradiator ook nog eens verrijdbaar, waardoor u hem gemakkelijk kunt verplaatsen naar de gewenste locatie in uw huis. Of u nu ontspant in de woonkamer, werkt in uw kantoor of slaapt in de slaapkamer, u kunt altijd genieten van de warmte en het comfort dat deze kachel biedt. Kortom, met de Rooal Olieradiator kunt u op een efficiënte manier besparen op uw energieverbruik en tegelijkertijd genieten van een aangename warmte in elke gewenste ruimte.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Rooal Olieradiator Oliegevulde Radiator Elektrische Kachel Verwarming HeaterVerrijdbaar

De Rooal Olieradiator Oliegevulde Radiator Elektrische Kachel Verwarming HeaterVerrijdbaar is geschikt voor ruimtes tot 27 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Rooal Olieradiator Oliegevulde Radiator Elektrische Kachel Verwarming HeaterVerrijdbaar wel of niet geschikt.

De Rooal Olieradiator Oliegevulde Radiator Elektrische Kachel Verwarming HeaterVerrijdbaar beschikt over warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Rooal Olieradiator Oliegevulde Radiator Elektrische Kachel Verwarming HeaterVerrijdbaar is een Oliegevulde kachel. Het vermogen van deze Rooal Olieradiator Oliegevulde Radiator Elektrische Kachel Verwarming HeaterVerrijdbaar is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De Rooal Olieradiator Oliegevulde Radiator Elektrische Kachel Verwarming HeaterVerrijdbaar heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Rooal Olieradiator Oliegevulde Radiator Elektrische Kachel Verwarming HeaterVerrijdbaar is 25.40 cm breed, 62.50 cm hoog en 53.50 cm lang.

De plaatsing van de Rooal Olieradiator Oliegevulde Radiator Elektrische Kachel Verwarming HeaterVerrijdbaar is: Vrijstaand.