1. Convectorkachel
  2. alpina Kachel Halogeen Draaibaar3 Warmtestanden Oververhittingsbeveiling

alpina Kachel Halogeen Draaibaar3 Warmtestanden Oververhittingsbeveiling

4.5/5

Deze alpina Kachel Halogeen Draaibaar3 Warmtestanden Oververhittingsbeveiling is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze alpina Kachel Halogeen Draaibaar3 Warmtestanden Oververhittingsbeveiling zijn 27.50 cm breedte, 48 cm hoogte en 12.50 cm lengte. 

Specificaties alpina Kachel Halogeen Draaibaar3 Warmtestanden Oververhittingsbeveiling

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1000 tot 1500 watt

 

KleurWit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de alpina Kachel Halogeen Draaibaar3 Warmtestanden Oververhittingsbeveiling

De alpina Kachel Halogeen Draaibaar3 Warmtestanden Oververhittingsbeveiliging is de perfecte oplossing voor diegenen die behoefte hebben aan wat extra warmte in verschillende ruimtes. Of het nu de slaapkamer, logeerkamer, zolder, kantoor, studeerkamer, veranda of schuur is, deze compacte en draagbare halogeenkachel is ideaal als bijverwarming. Met zijn drie warmtestanden kun je de warmte naar wens aanpassen. Of je nu behoefte hebt aan een subtiele warmte of een intense warmte, deze kachel kan aan al je behoeften voldoen. Met zijn draaibare functie kan hij ook de warmte gelijkmatig door de ruimte verspreiden, zodat je overal kunt genieten van een aangename temperatuur. Veiligheid is ook een belangrijk aspect van deze kachel. Hij is voorzien van een oververhittingsbeveiliging, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over te hoge temperaturen. Zo kun je met een gerust hart genieten van de warmte die deze kachel biedt. Bovendien is hij ook nog draagbaar, dus je kunt hem gemakkelijk verplaatsen naar de ruimte waar je op dat moment warmte nodig hebt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de alpina Kachel Halogeen Draaibaar3 Warmtestanden Oververhittingsbeveiling

De alpina Kachel Halogeen Draaibaar3 Warmtestanden Oververhittingsbeveiling is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze alpina Kachel Halogeen Draaibaar3 Warmtestanden Oververhittingsbeveiling wel of niet geschikt.

De alpina Kachel Halogeen Draaibaar3 Warmtestanden Oververhittingsbeveiling beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De alpina Kachel Halogeen Draaibaar3 Warmtestanden Oververhittingsbeveiling is een Convectorkachel. Het vermogen van deze alpina Kachel Halogeen Draaibaar3 Warmtestanden Oververhittingsbeveiling is 1000 tot 1500 watt.

De alpina Kachel Halogeen Draaibaar3 Warmtestanden Oververhittingsbeveiling heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De alpina Kachel Halogeen Draaibaar3 Warmtestanden Oververhittingsbeveiling is 27.50 cm breed, 48 cm hoog en 12.50 cm lang.

De plaatsing van de alpina Kachel Halogeen Draaibaar3 Warmtestanden Oververhittingsbeveiling is: Vrijstaand.