1. Convectorkachel
  2. alpina Elektrische Verwarming Keramische Ventilatorkachel ook Verkoeling Timer Afstandsbediening Zwenkfunctie

alpina Elektrische Verwarming Keramische Ventilatorkachel ook Verkoeling Timer Afstandsbediening Zwenkfunctie

4.5/5

Deze alpina Elektrische Verwarming Keramische Ventilatorkachel ook Verkoeling Timer Afstandsbediening Zwenkfunctie is geschikt voor een ruimte tot . Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze alpina Elektrische Verwarming Keramische Ventilatorkachel ook Verkoeling Timer Afstandsbediening Zwenkfunctie zijn 18 cm breedte, 61 cm hoogte en 20 cm lengte. 

Specificaties alpina Elektrische Verwarming Keramische Ventilatorkachel ook Verkoeling Timer Afstandsbediening Zwenkfunctie

Type heaterConvectorkachel
Vermogen1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt

 

KleurZwart | Wit
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de alpina Elektrische Verwarming Keramische Ventilatorkachel ook Verkoeling Timer Afstandsbediening Zwenkfunctie

Ben je op zoek naar wat extra warmte in huis? Dan is deze keramische ventilatorkachel van Alpina precies wat je nodig hebt! Deze elektrische verwarming is ideaal voor ruimtes waar geen CV aanwezig is of waar het toch te koud blijft, ondanks de centrale verwarming. Het enige wat je nodig hebt om deze kachel te gebruiken, is een stopcontact in de buurt en een vlakke ondergrond. Hierdoor is hij perfect geschikt voor bijvoorbeeld een onverwarmde zolder of een schuur. Maar dat is nog niet alles! Deze ventilatorkachel kan ook worden gebruikt als ventilator, zonder warmteverspreiding. Zo kun je hem ook in de zomer gebruiken om voor verkoeling te zorgen. Met deze kachel sla je dus twee vliegen in één klap: verwarming in de winter en verkoeling in de zomer! En met de handige timer en afstandsbediening hoef je nooit meer op te staan om de temperatuur aan te passen. De zwenkfunctie zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig door de ruimte wordt verspreid. Kortom, met deze Alpina keramische ventilatorkachel haal je niet alleen warmte, maar ook gemak en comfort in huis!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de alpina Elektrische Verwarming Keramische Ventilatorkachel ook Verkoeling Timer Afstandsbediening Zwenkfunctie

De alpina Elektrische Verwarming Keramische Ventilatorkachel ook Verkoeling Timer Afstandsbediening Zwenkfunctie is geschikt voor ruimtes tot . Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze alpina Elektrische Verwarming Keramische Ventilatorkachel ook Verkoeling Timer Afstandsbediening Zwenkfunctie wel of niet geschikt.

De alpina Elektrische Verwarming Keramische Ventilatorkachel ook Verkoeling Timer Afstandsbediening Zwenkfunctie beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De alpina Elektrische Verwarming Keramische Ventilatorkachel ook Verkoeling Timer Afstandsbediening Zwenkfunctie is een Convectorkachel. Het vermogen van deze alpina Elektrische Verwarming Keramische Ventilatorkachel ook Verkoeling Timer Afstandsbediening Zwenkfunctie is 1500 tot 2000 watt, 2000 tot 2500 watt.

De alpina Elektrische Verwarming Keramische Ventilatorkachel ook Verkoeling Timer Afstandsbediening Zwenkfunctie heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De alpina Elektrische Verwarming Keramische Ventilatorkachel ook Verkoeling Timer Afstandsbediening Zwenkfunctie is 18 cm breed, 61 cm hoog en 20 cm lang.

De plaatsing van de alpina Elektrische Verwarming Keramische Ventilatorkachel ook Verkoeling Timer Afstandsbediening Zwenkfunctie is: Vrijstaand.