1. Oliekachel
  2. Zilan Olieradiator elektrischKachel oliegevulde radiator elektrische kachel

Zilan Olieradiator elektrischKachel oliegevulde radiator elektrische kachel

4.5/5

Deze Zilan Olieradiator elektrischKachel oliegevulde radiator elektrische kachel is geschikt voor een ruimte tot 29 m². Je hebt de keuze uit 3 warmtestanden. De afmetingen van deze Zilan Olieradiator elektrischKachel oliegevulde radiator elektrische kachel zijn 66 cm breedte, 60 cm hoogte en 18 cm lengte. 

Specificaties Zilan Olieradiator elektrischKachel oliegevulde radiator elektrische kachel

Type heaterOliegevulde kachel
Vermogen2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt

 

Kleur13 Ribben
PlaatsingVrijstaand

Omschrijving van de Zilan Olieradiator elektrischKachel oliegevulde radiator elektrische kachel

De Zilan elektrische olieradiator biedt een snelle en efficiënte manier om te genieten van heerlijke warmte in je huis. Met zijn krachtige verwarmingselementen en oliegevulde radiator, zal deze elektrische kachel je kamers in een mum van tijd opwarmen. Of het nu gaat om de koude wintermaanden of gewoon om een extra warmtebron in huis, deze Zilan elektrische olieradiator is de perfecte keuze. Met zijn elegante en moderne design past de Zilan elektrische olieradiator perfect in elk interieur. De radiator is uitgerust met handige wieltjes, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen naar elke gewenste plek in je huis. Daarnaast is de kachel voorzien van een thermostaat, zodat je de temperatuur naar wens kunt instellen en een timerfunctie, waarmee je de kachel automatisch kunt laten uitschakelen na een bepaalde tijd. De Zilan elektrische olieradiator is niet alleen praktisch, maar ook veilig in gebruik. Hij is voorzien van een oververhittingsbeveiliging en een omvalbeveiliging, waardoor je met een gerust hart de kachel kunt laten branden. Daarnaast heeft de radiator een stille werking, zodat je ongestoord kunt genieten van de warmte die hij biedt. Kortom, met de Zilan elektrische olieradiator haal je een betrouwbare en comfortabele warmtebron in huis.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Zilan Olieradiator elektrischKachel oliegevulde radiator elektrische kachel

De Zilan Olieradiator elektrischKachel oliegevulde radiator elektrische kachel is geschikt voor ruimtes tot 29 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Zilan Olieradiator elektrischKachel oliegevulde radiator elektrische kachel wel of niet geschikt.

De Zilan Olieradiator elektrischKachel oliegevulde radiator elektrische kachel beschikt over 3 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Zilan Olieradiator elektrischKachel oliegevulde radiator elektrische kachel is een Oliegevulde kachel. Het vermogen van deze Zilan Olieradiator elektrischKachel oliegevulde radiator elektrische kachel is 2000 tot 2500 watt, 2500 tot 3000 watt.

De Zilan Olieradiator elektrischKachel oliegevulde radiator elektrische kachel heeft de beschikking over een timer: Nee. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: Nee.

De Zilan Olieradiator elektrischKachel oliegevulde radiator elektrische kachel is 66 cm breed, 60 cm hoog en 18 cm lang.

De plaatsing van de Zilan Olieradiator elektrischKachel oliegevulde radiator elektrische kachel is: Vrijstaand.