1. Oliekachel
  2. Zibro Laserkachel LC132- Verwarming Petroleum kachel

Zibro Laserkachel LC132- Verwarming Petroleum kachel

4.5/5

Deze Zibro Laserkachel LC132- Verwarming Petroleum kachel is geschikt voor een ruimte tot 48 m². Je hebt de keuze uit 24 warmtestanden. De afmetingen van deze Zibro Laserkachel LC132- Verwarming Petroleum kachel zijn 29.60 cm breedte, 42.80 cm hoogte en 37.60 cm lengte. 

Specificaties Zibro Laserkachel LC132- Verwarming Petroleum kachel

Type heaterPetroleumkachel
Vermogen3000 tot 4000 watt

 

KleurZwart
Plaatsing

Omschrijving van de Zibro Laserkachel LC132- Verwarming Petroleum kachel

De Zibro Laserkachel LC132 is een prachtige toevoeging aan elke caravan of camper. Met een maximale verwarmingscapaciteit van 3,2 kW zorgt deze zilvergrijze kachel ervoor dat de hele ruimte in een mum van tijd heerlijk warm wordt. Of je nu op een koude winteravond gezellig binnen wilt zitten of gewoon wat extra warmte nodig hebt tijdens een kille lenteochtend, deze kachel biedt de perfecte oplossing. Veiligheid staat voorop bij Zibro en de LC-132 is daar geen uitzondering op. Als de kachel omvalt, schakelt deze automatisch uit om elk risico op brand te voorkomen. Bovendien kun je ook handmatig de Safety Stop knop indrukken om de verwarming onmiddellijk te stoppen. Met het handige kinderslot kun je er zeker van zijn dat nieuwsgierige handjes de kachel niet per ongeluk kunnen bedienen. Met de Zibro Laserkachel LC132 geniet je niet alleen van een aangename warmte, maar ook van gemoedsrust. Dankzij het elegante design en de uitstekende veiligheidsfuncties is dit de ideale verwarmingsoplossing voor je caravan of camper.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Ik kan jou perfect adviseren over welke kachel je het beste kan aanschaffen. Ik heb veel kachels getest en de afgelopen jaar op meerdere plekken gewoond dus ik weet ook goed wat voor kachel je het beste nodig hebt in wat voor soort woning. Grote ruimte, kleine ruimte, geïsoleerd of niet geïsoleerd, allemaal zaken om rekening mee te houden.

Veelgestelde vragen over de Zibro Laserkachel LC132- Verwarming Petroleum kachel

De Zibro Laserkachel LC132- Verwarming Petroleum kachel is geschikt voor ruimtes tot 48 m². Afhankelijk van de grootte van jouw ruimte is deze Zibro Laserkachel LC132- Verwarming Petroleum kachel wel of niet geschikt.

De Zibro Laserkachel LC132- Verwarming Petroleum kachel beschikt over 24 warmtestanden. Fijn als je zelf kan kiezen wat je nodig hebt.

De Zibro Laserkachel LC132- Verwarming Petroleum kachel is een Petroleumkachel. Het vermogen van deze Zibro Laserkachel LC132- Verwarming Petroleum kachel is 3000 tot 4000 watt.

De Zibro Laserkachel LC132- Verwarming Petroleum kachel heeft de beschikking over een timer: Ja. Een aanpasbare thermostaat: Ja en heeft ventilatie: .

De Zibro Laserkachel LC132- Verwarming Petroleum kachel is 29.60 cm breed, 42.80 cm hoog en 37.60 cm lang.

De plaatsing van de Zibro Laserkachel LC132- Verwarming Petroleum kachel is: .