1. De Kachelderij

De Kachelderij

Vind bij ons de contactgegevens van De Kachelderij in Hardinxveld-Giessendam. 

Informatie over De Kachelderij

De Kachelderij is een Winkel voor open haarden/kachels gevestigd op de Weteringstraat 37 in Hardinxveld-Giessendam. Wanneer jij op zoek bent naar een oliekachel is De Kachelderij een goed en betrouwbaar bedrijf om een kijkje te gaan nemen. 
Bij het aanschaffen van een oliekachel is het belangrijk om informatie in te winnen bij bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. De Kachelderij is zo een bedrijf. Wij hebben goede ervaringen met ze en kunnen ze aan een ieder aanbevelen. 

Heb je een goed gevoel bij De Kachelderij en volstaat onze gegeven informatie, neem dan contact met ze op om informatie in te winnen voor de aankoop van jouw oliekachel. Wij zijn ervan overtuigd dat ze jou goed kunnen helpen met het geven van advies, afhankelijk van jouw woonsituatie en wensen en behoeften. Zij zijn tenslotte een Winkel voor open haarden/kachels. 

Laatst bijgewerkt: 7 okt. 2023

Bezoekers bekeken ook

Routebeschrijving

Klik op de routebeschrijving om de route naar De Kachelderij te berekenen. Of je nu met openbaar vervoer, de auto of de fiets gaat, Google Maps berekent voor jou de beste en snelste route naar De Kachelderij.